Helix tosta – časté dotazy

Jak se používá?

Granulky (2-3) rozpusťte například ve sklenici vody, nebo v PET lahvi od čisté vody, zatřepejte nebo zamíchejte. Tento roztok pak dávkujte do konví na zalévání. V konvi vodu opět alespoň zamíchejte, v rozprašovači zatřepejte.

Jak často se používá?

Aplikujte hned po zasazení nebo po vzejití rostlin. Pak po každém dešti (i když je mokro). Následně, co se nejvíce osvědčilo, alespoň jednou týdně.

Kolik stojí a kolik toho je v balíčku?

Spoluúčast na testování stojí 250Kč. Obsah přibližně 10g vystačí na testování spolehlivě několik let.

Další zkušenosti se zahraničními kolegy: http://www.narayana-verlag.com/homeoplant-experiences/?books_id=8512&page=1

Proč používat homeopatika místo běžných „ekologických“ likvidátorů slimáků?

Protože  Helix tosta odhání slimáky, nezabíjí. Nezavlečete si tedy do zahrady energii smrti – cílené smrti. To že budete slimáky odhánět a ne zabíjet, vibračně posiluje váš prostor a otevírá srdce. Můžete si to představit jako místo, kde život má svoji cenu, a prostor, který je váš, kde někteří nejsou vítáni. Tím, že jim vyhradíte místo k životu jinde, spolupracujete, ne likvidujete a to má jinou kvalitu než cokoliv, co vám mohou nabídnout jakékoliv přípravky na slimáky.

Máte-li další dotazy, napište, připojím.

Děkuji, že netelefonujete, spíše píšete.

H.

1 komentář

  1. Dobrý den, mohla byste mi prosím upřesnit, zda testovací program na Helix Tosta je ještě aktuální? Měla bych zájem se ho zúčastnit. Mám velkou zahrádku a pěstuji klasické druhy zeleniny, bez chemie.

    Děkuji Eva Žílová

    Spoluúčast na testování stojí 250Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *